top of page

LUXE & MODERN

VISGRAAT PVC

Ontdek onze collectie PVC visgraat vloeren! Met een uitgebreid assortiment, met verschillende kleuren en patronen, bieden wij de ideale vloeroplossing voor een luxe en moderne uitstraling. Of je nu een klassieke, moderne of trendy look wilt creëren, onze visgraat vloeren zullen zeker indruk maken. Upgrade je interieur een van onze PVC visgraat vloeren!

Prijzen incl. leggen?

Profiteer van 20% korting op PVC visgraat incl. leggen & egaliseren. 

Bekijk onze pvc visgraat vloeren in de all-in actie en profiteer!

Visgraat PVC Vloeren

Wanneer je zoekt naar een vloer die niet alleen een unieke designuitstraling heeft, maar ook een vleugje verfijning toevoegt aan je interieur, dan zijn visgraat PVC (polyvinylchloride) vloeren de perfecte keuze. Deze vloeren combineren het tijdloze visgraatpatroon met de duurzaamheid en veelzijdigheid van PVC visgraat vloeren, waardoor een gewaagde esthetiek ontstaat die tegelijkertijd praktisch en trendy is.

De Kunst van Visgraat Patroon

Visgraat pvc vloeren wordt ook wel pvc walvisgraat genoemd en brengen een unieke kunstzinnige dimensie naar je vloeroppervlak. Het visgraatpatroon is geïnspireerd op klassieke houten vloeren die dit kenmerkende patroon vaak gebruiken om elegantie en stijl te benadrukken. Met visgraat PVC vloeren kun je dit verfijnde patroon nu moeiteloos in elke ruimte integreren, ongeacht de stijl van je interieur.

Een Uitzonderlijke Mix van Traditioneel en Modern

Wat visgraat PVC vloeren zo speciaal maakt, is de harmonieuze samensmelting van traditioneel ontwerp met moderne innovatie. Het visgraatpatroon, dat doet denken aan oude herenhuizen en paleizen, wordt opnieuw uitgevonden met behulp van duurzaam PVC-materiaal dat bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Dit creëert een eclectische mix van nostalgie en eigentijdsheid die elke ruimte een karakteristieke flair geeft.

Robuustheid en Langlevendigheid

Visgraat PVC vloeren worden geleverd met dezelfde duurzaamheid die PVC vloeren over het algemeen te bieden hebben. Deze vloeren zijn bestand tegen vocht, vlekken en slijtage, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële ruimtes met veel verkeer. Het visgraatpatroon, in combinatie met de stevigheid van PVC, zorgt ervoor dat eventuele tekenen van slijtage minimaal zijn en dat je vloer er langdurig fantastisch uitziet.

Voor welke ruimte?

Visgraat pvc vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes in het huis. Door de stijlvolle uitstraling zijn ze perfect voor in de slaapkamer, woonkamer of keuken. Maar ook voor andere ruimtes in het huis zijn visgraat pvc vloeren uitermate geschikt. Een ander voordeel van visgraat PVC vloeren is het gemak van onderhoud en het behoud van hun esthetiek. De gladde oppervlakken van deze vloeren maken stof en vuil gemakkelijk te verwijderen, en regulier stofzuigen en licht dweilen houdt ze in topconditie. Bovendien zijn deze vloeren bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

bottom of page