top of page

PRAKTISCH & STIJLVOL

PVC VLOER BADKAMER

De zoektocht naar de ideale vloer voor je badkamer brengt je bij de perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en esthetische flair. PVC vloeren voldoen aan deze behoeften en zijn een perfecte keuze voor iedere badkamer. Denk je aan een PVC vloer voor je badkamer? Solidee heeft precies wat je nodig hebt. Onze selectie van PVC vloeren is specifiek afgestemd op de vereisten van de badkameromgeving. Onze hoogwaardige vloeren zijn niet alleen comfortabel en elegant, maar ook bijzonder functioneel, met kenmerken als anti-slip en geschiktheid voor vloerverwarming. Kiezen voor een PVC vloer van Solidee in je badkamer betekent kiezen voor duurzaamheid en geluidsreductie, wat je badkamer tot een aangename en rustgevende ruimte maakt.

PVC vloer badkamer

POPULAIRE VLOEREN

BADKAMER PVC VLOEREN

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in je badkamer, staat ons ervaren legteam voor je klaar. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van PVC vloeren, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu gaat om het egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen of het zorgvuldig afwerken van je nieuwe pvc vloer in een badkamer, wij zorgen voor een naadloze realisatie. Wij zijn ervaren in het leggen van alle soorten PVC vloeren in een badkamer, van de complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtlook patronen. Ook voor vloeren met een strakke betonlook of een elegante tegellook ben je bij ons aan het juiste adres. Ons doel is simpel: wij willen dat u onverdeeld gelukkig bent met je nieuwe PVC vloer in de badkamer.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN VOOR IN JE BADKAMER

Wat maakt Solidee de geschikte partner?

Solidee is een jonge onderneming die voor jou de ideale badkamer vloer wil uitkiezen. Door onze rijdende showroom kun je verschillende vloeren in je badkamer neerleggen. Zo zie je beter welke vloer bij jouw wensen past. Als je een goede vloer hebt uitgezocht zullen wij deze er naadloos inleggen. Onze experts hebben hier veel ervaring mee, een fluitje van een cent dus voor ons!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in de badkamer?
 

  • Stijlvolle Opties | Kies voor een pvc vloer in je badkamer wanneer je wilt gaan voor een stijlvol design. Of je nu de warme uitstraling van hout of de strakke finish van steen wilt, onze PVC vloeren voor in de badkamer bieden het allemaal, zonder de hoge kosten en intensief onderhoud. Kies voor een elegante visgraat, de moderne betonlook, de klassieke rechte plank, en de distinctieve Hongaarse punt.

  • Waterbestendigheid | Onze PVC vloeren voor in de badkamer zijn 100% waterbestendig, dit maakt het een perfecte optie voor jouw badkamer. Spatten en gemorste vloeistoffen zijn geen probleem; een eenvoudige dweilbeurt volstaat om de vloer weer perfect schoon te krijgen.

  • Duurzaamheid en Onderhoud | PVC vloeren zijn een ideale keuze voor badkamers dankzij hun uitzonderlijke duurzaamheid. Bestand tegen de constante blootstelling aan vocht en frequente voetstappen, zijn ze perfect voor het drukke leven van een modern gezin. Gemakkelijk schoon te houden en resistent tegen slijtage, PVC vloeren in de badkamer blijven er jaar na jaar prachtig uitzien.

  • Comfort en Isolatie | Onze PVC badkamervloeren bieden een zachte ondergrond die comfort verleent aan je voeten en bijdraagt aan de warmte-isolatie van de ruimte, wat zorgt voor een gezellige sfeer en tegelijkertijd energie bespaart.

Populaire badkamer PVC vloeren

Hieronder zet ik een aantal populaire vloeren neer. Deze PVC vloeren worden doorgaans veel gelegd in badkamers. We nemen deze dus graag voor je mee in onze rijdende showroom. 

Zoals je ziet is grijs een veel terugkomende kleur voor in badkamers. Grijs in combinatie met bijvoorbeeld witte tegels of een witte wasbak doet het vaak erg goed. Voor meer advies kun je hieronder gemakkelijk contact opnemen. We helpen je graag met het uitkiezen van ideale badkamer PVC vloer. 

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page