top of page

KIES VOOR COMFORT

PVC VLOER SLAAPKAMER

Bij het inrichten van je slaapkamer gaat het om meer dan alleen esthetiek; je hebt een vloer nodig die rust en comfort brengt. PVC vloeren zijn een perfecte match voor de slaapkamer, die zowel stijlvol als praktisch zijn. Op zoek naar een pvc vloer voor je slaapkamer? Dan ben je bij Solidee aan het juiste adres. Ons assortiment pvc vloeren is uitermate geschikt voor slaapkamers. De comfortabele A-merk vloeren bieden veel gebruiksgemak, zoals anti slip en de mogelijkheid tot vloerverwarming. Een pvc vloer in je slaapkamer is een goede oplossing, gezien de duurzaamheid en geluiddempende functie van een pvc vloer. 

PVC vloer slaapkamer

POPULAIRE VLOEREN

SLAAPKAMER PVC VLOEREN

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in je slaapkamer, staat ons ervaren legteam voor je klaar. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van PVC vloeren, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu gaat om het egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen of het zorgvuldig afwerken van je nieuwe pvc vloer in een slaapkamer, wij zorgen voor een naadloze realisatie. Wij zijn ervaren in het leggen van alle soorten PVC vloeren in een slaapkamer, van de complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtlook patronen. Ook voor vloeren met een strakke betonlook of een elegante tegellook ben je bij ons aan het juiste adres. Ons doel is simpel: wij willen dat u onverdeeld gelukkig bent met je nieuwe PVC vloer in de slaapkamer.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN VOOR IN JE SLAAPKAMER

PVC vloeren in je slaapkamer, stijlvol en onderhoudsvriendelijk

Je hoeft geen stijl op te offeren voor duurzaamheid met PVC vloeren in slaapkamers. Ze zijn beschikbaar in talloze dessins en kleuren, en kunnen de look van natuurlijk hout of steen perfect nabootsen. Zo kun je genieten van de uitstraling van luxe materialen met het gemak van PVC. PVC vloeren voor in de slaapkamer zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals pvc visgraat, betonlook pvc, rechte plank pvc en de unieke Hongaarse punt pvc vloerenDe slaapkamer is je persoonlijke toevluchtsoord, en met PVC vloeren blijft het dat ook. Deze vloeren zijn gebouwd om lang mee te gaan en vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn bestand tegen de slijtage van het dagelijks leven en blijven er jaar na jaar mooi uitzien, met weinig meer dan regelmatig vegen of dweilen.

Comfortabel & bestemd tegen het onverwachte

De zachtheid van PVC vloeren in een slaapkamer maakt het een genot voor blote voeten, iets wat je zeker zult waarderen in een slaapkamer. Bovendien hebben ze uitstekende isolerende eigenschappen, wat de ruimte gezellig en warm houdt en bijdraagt aan lagere energierekeningen. Een slaapkamer moet ook praktisch zijn, en PVC vloeren voor in de slaapkamer zijn waterbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen morsen en vlekken. Een ongelukje met een glas water is zo opgelost, zonder zorgen over schade aan de vloer.

PVC in je slaapkamer in verschillende designs

Laat je betoveren door de stijlvolle mogelijkheden van PVC vloeren voor je slaapkamer - een persoonlijke toevluchtsoord die uitnodigt tot ontspanning met behoud van een modieuze uitstraling. Met een breed scala aan ontwerpen en patronen bieden PVC vloeren een perfecte match voor elke slaapkamerstijl. Of je nu de voorkeur geeft aan de natuurlijke warmte van houtlook, de serene uitstraling van steen of de strakke finesse van een betonlook, PVC vloeren vervullen elke designwens. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt om lang mee te gaan, weerstaan moeiteloos de dagelijkse sleur. Hun vochtwerende en geluidsisolerende kwaliteiten zorgen voor een rustige en comfortabele slaapomgeving. PVC vloeren zijn bovendien een fluitje van een cent om te leggen en te onderhouden, wat je meer tijd geeft om te ontspannen in je stijlvol ingerichte slaapkamer. Kies voor PVC vloeren in een slaapkamer en voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer zonder diep in de buidel te tasten, en geniet van een ruimte die zowel elegant als functioneel is.

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page