top of page

UPGRADE JE WONING

PVC VLOER WOONKAMER

Als het aankomt op het kiezen van de juiste vloer voor je woonkamer, wil je een optie die zowel stijlvol als functioneel is. PVC vloeren vinken beide vakjes aan en zijn een uitstekende keuze voor elke woonkamer. Een van de grootste voordelen van PVC vloeren in je woonkamer is hun duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden. Of je nu kinderen of huisdieren hebt, PVC vloeren kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

PVC vloer voor in de woonkamer

POPULAIRE VLOEREN

WOONKAMER PVC VLOEREN

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in je woonkamer, staat ons ervaren legteam voor je klaar. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van PVC vloeren, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu gaat om het egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen of het zorgvuldig afwerken van je nieuwe pvc vloer in een woonkamer, wij zorgen voor een naadloze realisatie. Wij zijn ervaren in het leggen van alle soorten PVC vloeren in een woonkamer, van de complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtlook patronen. Ook voor vloeren met een strakke betonlook of een elegante tegellook ben je bij ons aan het juiste adres. Ons doel is simpel: wij willen dat u onverdeeld gelukkig bent met je nieuwe PVC vloer in de woonkamer.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN VOOR IN JE WOONKAMER

Duurzaamheid & stijlvolle opties voor pvc vloeren in de woonkamer

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren in je woonkamer is hun duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden. Of je nu kinderen of huisdieren hebt, PVC vloeren kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met PVC vloeren in een woonkamer hoef je geen concessies te doen aan stijl. Ze komen in een verscheidenheid aan patronen en kleuren, waaronder opties die natuurlijk hout en steen nabootsen. Dit betekent dat je de luxe uitstraling van hardhout of natuursteen kunt hebben, zonder de bijbehorende kosten en onderhoud. PVC vloeren voor in de woonkamer zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals pvc visgraat, betonlook pvc, rechte plank pvc en de unieke Hongaarse punt pvc vloeren

Comfort en waterbestendig 

PVC vloeren in een woonkamer bieden een comfortabele ondergrond die zachter is dan traditionele harde vloeren. Ze bieden ook goede isolerende eigenschappen, wat kan helpen om je woonkamer warm en uitnodigend te houden, terwijl je ook op energiekosten bespaart. Een ander groot voordeel van PVC vloeren voor de woonkamer is hun waterbestendigheid. Dit maakt ze ideaal voor huishoudens waar gemorst worden een dagelijkse realiteit is. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterschade; een snelle dweilbeurt is voldoende om je vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

PVC vloeren in de woonkamer, een stijlvolle keuze

Ontdek de stijlvolle mogelijkheden van PVC vloeren voor je woonkamer - een ruimte die vraagt om comfort zonder in te leveren op stijl. PVC vloeren, met hun diversiteit aan ontwerpen en patronen, zijn een ideale keuze voor elke woonkamer. Of je nu houdt van het warme gevoel van hout, de koelte van steen of de moderne uitstraling van beton, PVC vloeren bieden het allemaal. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook duurzaam en bestand tegen het dagelijks gebruik. De vochtbestendige en geluiddempende eigenschappen van PVC vloeren in een woonkamer maken ze een slimme keuze voor gezinnen die een zorgeloze en comfortabele leefomgeving zoeken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je prachtig ingerichte woonkamer. Met PVC vloeren in je woonkamer kun je een luxe uitstraling creëren zonder de bank te breken, waardoor je huis zowel chique als praktisch is.

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page