top of page

KIES VOOR KWALITEIT

PVC VLOER ALMERE

Op zoek naar een PVC-vloer in Almere? Solidee biedt hoogwaardige PVC-vloeren die perfect passen bij elke woning of appartement in deze stad. Onze vloeren zijn veerkrachtig, gemakkelijk te onderhouden en simpel schoon te houden. Ontdek hoe onze PVC-vloeren in Almere de perfecte keuze kunnen zijn voor jouw woonruimte.

A053_C022_1007NX.0001343.jpg

POPULAIRE VLOEREN

POPULAIRE PVC VLOEREN IN ALMERE

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen in Almere met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Bij het kiezen van een PVC-vloer in Almere, kun je rekenen op ons ervaren team van installateurs. We werken samen met gespecialiseerde vakmensen die bedreven zijn in het leggen van PVC-vloeren. Dit inclusief alle benodigde voorbereidende werkzaamheden. Van het egaliseren van de ondergrond, voorbehandelen, op maat snijden, professioneel verlijmen of het nauwkeurig afwerken van je nieuwe PVC-vloer; wij streven altijd naar een naadloze oplevering.

Onze expertise omvat het installeren van diverse soorten PVC-vloeren in Almere, van complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtachtige ontwerpen. Ook voor strakke betonlookvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ultieme doel is simpel en helder: we willen dat je volledig tevreden bent met je nieuwe PVC-vloer in Almere.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN IN ALMERE

Waarom bij ons je PVC vloer kopen?

PVC vloeren in Almere zijn enorm in trek. Dit komt mede door het lage onderhoud en de prachtige uitstraling van de vloeren. Voor huishoudens met kinderen of huisdieren is een PVC vloer extra interessant, je kunt je kinderen er namelijk rustig op laten spelen zonder bang te zijn voor ernstige beschadigingen. PVC vloeren kunnen moeiteloos tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Wat deze vloeren extra aantrekkelijk maakt, is dat je niks hoeft in te leveren qua ontwerp. Ze zijn in Almere namelijk verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan patronen en kleuren, inclusief realistische hout- en steenimitaties. Je kunt dus genieten van de luxe uitstraling van hardhout of natuursteen zonder de bijbehorende kosten en onderhoud. Hieronder een aantal populaire stijlen voor jouw woning in Almere.

 

Comfortabel & waterbestendig 

PVC vloeren bieden echter meer in Almere. Het comfort van een PVC vloer is namelijk enorm hoog, ze voelen zacht aan onder je voeten, wat zorgt voor een plezierige en comfortabele loopervaring in vergelijking met traditionele harde vloeren zoals hout of steen. Bovendien hebben ze uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor je woonruimte beter warm blijft. Met de huidige energietransitie is dit voor veel mensen in Almere een belangrijk argument. Een ander belangrijk voordeel van PVC vloeren in Almere is hun waterbestendigheid, wat ze perfect maakt voor huishoudens waar dagelijkse morsincidenten eerder regel dan uitzondering zijn. Waterschade is geen zorg meer; een snelle dweilbeurt volstaat om je vloer in Almere er weer als nieuw uit te laten zien.

Waarom bij ons?

Door onze rijdende showroom zijn we enorm flexibel en komen we graag bij je langs in Almere. We nemen een groot aantal PVC voorbeelden mee om in je woning neer te leggen. Op deze manier proef je de sfeer en uitstraling van je vloer beter. Een vloer moet tenslotte wel aansluiten op je interieur. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan de over ons pagina. We komen graag bij je langs in voor het leggen van je nieuwe PVC vloer in Almere

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page