top of page

PRIVACY POLICY

Laatst bijgewerkt: 12-7-2023

Bij Solidee.nl hechten we veel waarde aan uw privacy en zijn we toegewijd om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacybeleid beschrijft welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken, met wie we deze delen en welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Lees dit privacybeleid zorgvuldig door om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens behandelen.

Informatie die we verzamelen
1.1 Persoonlijke gegevens: We kunnen persoonlijke gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wanneer u contact met ons opneemt, een offerte aanvraagt, een bestelling plaatst of zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

1.2 Browsertechnologieën: Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, zoals uw IP-adres, browsertype, browsertaal, datum en tijd van toegang, en verwijzende website(s).

 

Gebruik van informatie
2.1 We gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten aan u te leveren, uw bestellingen te verwerken, uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van relevante informatie over onze producten en aanbiedingen.

2.2 We kunnen de verzamelde informatie ook gebruiken om onze website te verbeteren, fraude of beveiligingsproblemen op te sporen en te voorkomen, en om statistische gegevens te genereren die ons helpen onze marketinginspanningen te optimaliseren.

 

Delen van informatie
3.1 We delen uw persoonlijke gegevens alleen met derden zoals vereist om onze diensten aan u te leveren. Dit kan onder meer het delen van uw gegevens met leveranciers, koeriersdiensten en betalingsverwerkers omvatten.

3.2 We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met wetshandhavingsinstanties, overheidsfunctionarissen of andere derden wanneer we te goeder trouw geloven dat openbaarmaking noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of om onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen.

 

Gegevensbeveiliging
4.1 We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

4.2 We slaan uw persoonlijke gegevens op zolang dit nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor de gegevens zijn verzameld, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

 

Uw rechten
5.1 U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Neem contact met ons op via de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid om gebruik te maken van uw rechten.

5.2 U heeft het recht om u af te melden voor onze nieuwsbrief en marketingcommunicatie. U kunt dit doen door de instructies in de e-mail te volgen of door contact met ons op te nemen.

 

Wijzigingen in het privacybeleid
6.1 We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. De bijgewerkte versie wordt op onze website geplaatst met de bijbehorende bijwerkingsdatum. We raden u aan om regelmatig ons privacybeleid te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

Contact
Als u vragen, opmerkingen of verzoeken heeft met betrekking tot dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via:

Solidee.nl
Telefoon: 06 1590 7628

E-mail: info@solidee.nl

Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en eventuele zorgen met betrekking tot uw privacy op te lossen.

Dank u voor het vertrouwen in Solidee.nl.

bottom of page