top of page

KIES VOOR KWALITEIT

PVC VLOER UTRECHT

Op zoek naar een pvc vloer in de regio Utrecht? De PVC vloeren van Solidee zijn een ideale toevoeging voor iedere woonkamer in Utrecht. Een van de eigenschappen van PVC vloeren voor jouw leefruimte is hun robuustheid. Ze zijn vervaardigd om de dagelijkse drukte en activiteit van een levendig gezin te doorstaan. Of het nu gaat om speelse kinderen of actieve huisdieren, deze vloeren zijn veerkrachtig, makkelijk in onderhoud en een fluitje van een cent om schoon te houden.

A053_C022_1007NX.0001343.jpg

POPULAIRE VLOEREN

POPULAIRE PVC VLOEREN IN UTRECHT

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen in Utrecht met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in de regio Utrecht, staat ons ervaren legteam voor je klaar. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van PVC vloeren in Utrecht, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu gaat om het egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen of het zorgvuldig afwerken van je nieuwe pvc vloer in een woonkamer, wij zorgen voor een naadloze realisatie. Wij zijn ervaren in het leggen van alle soorten PVC vloeren in Utrecht, van de complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtlook patronen. Ook voor vloeren met een strakke betonlook of een elegante tegellook ben je bij ons aan het juiste adres. Ons doel is simpel: wij willen dat u onverdeeld gelukkig bent met je nieuwe PVC vloer in Utrecht.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN IN UTRECHT

PVC vloeren in Utrecht, duurzaam & stijlvol

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren in Utrecht is hun duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden. Of je nu kinderen of huisdieren hebt, PVC vloeren kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met PVC vloeren hoef je geen concessies te doen aan stijl. Ze komen in een verscheidenheid aan patronen en kleuren, waaronder opties die natuurlijk hout en steen nabootsen. Dit betekent dat je de luxe uitstraling van hardhout of natuursteen kunt hebben, zonder de bijbehorende kosten en onderhoud. PVC vloeren in de regio Utrecht zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals pvc visgraat, betonlook pvc, rechte plank pvc en de unieke Hongaarse punt pvc vloeren

Comfortabel & waterbestendig 

PVC vloeren bieden een comfortabele ondergrond die zachter is dan traditionele harde vloeren. Ze bieden ook goede isolerende eigenschappen, wat kan helpen om je woonkamer warm en uitnodigend te houden, terwijl je ook op energiekosten bespaart. Ideaal dus een PVC vloer in Utrecht.Een ander groot voordeel van PVC vloeren in Utrecht is hun waterbestendigheid. Dit maakt ze ideaal voor huishoudens waar gemorst worden een dagelijkse realiteit is. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterschade; een snelle dweilbeurt is voldoende om je vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page