top of page

Alleen het beste is goed genoeg voor jou

PERSOONLIJK & BETROKKEN

SERVICE & KWALITEIT OP 1

KLANTBELEVENIS VAN A-Z

Persoonlijk en betrokken

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR JOU

ZO WERKEN WIJ

We beschikken over een flinke 'rijdende showroom'. Dus als je ons inschakelt voor advies bij de selectie van de juiste PVC-vloer, komt een adviseur geheel vrijblijvend bij je thuis om de verschillende vormen PVC te laten zien. Vanzelfsprekend op basis van een voorselectie, want alleen PVC producten met de beste prijs/ kwaliteitverhouding mogen mee in de bus. Tijdens het gesprek kun je grote (1m2) PVC-stalen op de grond leggen om te kijken hoe de kleur past bij je inrichting en de lichtinval. Aansluitend kunnen we de te bevloeren ruimten netjes inmeten en een offerte voor je maken.

Service & Kwaliteit
A053_C022_1007NX.0001343.jpg

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

A053_C084_100760.0000511.jpg

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Dan komt ons legteam in actie. We werken samen met een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van PVC-vloeren, inclusief het eventueel egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen en afwerken van de vloer. Alle mogelijke vloeren zijn mogelijk, dus ook meer bewerkelijke PVC visgraat vloeren, of vloeren met meerkleurige houtlook patronen, zoals een rozet of een bies. En natuurlijk leggen we ook vloeren met betonlook of tegellook PVC. Uiteindelijk willen we maar één ding... dat jij ontzettend blij wordt van je nieuwe PVC-vloer.

Ontzorgn
Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page