top of page

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

PVC VLOER KEUKEN

Bij het kiezen van de juiste vloer voor je keuken, zoek je naar een mix van functionaliteit en stijl. PVC vloeren voldoen aan deze criteria en zijn een uitstekende keuze voor elke keuken. Overweeg je een PVC vloer voor je keuken? Solidee biedt je precies wat je nodig hebt. Ons assortiment PVC vloeren voor in de keuken is speciaal ontworpen voor de uitdagingen van de keuken. Onze A-merk vloeren zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook praktisch met eigenschappen zoals slipweerstand en compatibiliteit met vloerverwarming. Een PVC vloer in je keuken is een slimme investering, dankzij de lange levensduur en het geluiddempende vermogen, waardoor je keuken een plezierige plek wordt om te koken en samen te zijn.

PVC vloer voor in de keuken

POPULAIRE VLOEREN

KEUKEN PVC VLOEREN

JOUW PVC VLOERADVISEUR

OVER SOLIDEE

Solidee een jonge en frisse onderneming. Vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. Solidee pvc vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES AAN HUIS

Annemiek Rook fotografie-25_edited.jpg
star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

20 JAAR GARANTIE

WhatsApp Image 2023-09-21 at 18_edited.jpg
hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

PVC vloer leggen

ONTZORGEN VAN A TOT Z

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in je keuken, staat ons ervaren legteam voor je klaar. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde vakmensen in het aanleggen van PVC vloeren, inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu gaat om het egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen of het zorgvuldig afwerken van je nieuwe pvc vloer in een keuken, wij zorgen voor een naadloze realisatie. Wij zijn ervaren in het leggen van alle soorten PVC vloeren in een keuken, van de complexe visgraatpatronen tot vloeren met meerkleurige houtlook patronen. Ook voor vloeren met een strakke betonlook of een elegante tegellook ben je bij ons aan het juiste adres. Ons doel is simpel: wij willen dat u onverdeeld gelukkig bent met je nieuwe PVC vloer in de keuken.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

PVC VLOEREN VOOR IN JE KEUKEN

PVC vloeren in je keuken, een stijlvolle en comfortabele keuze

De keuken verdient een vloer die haar ware hart en ziel weerspiegelt. Onze PVC keukenvloeren bieden een rijk palet aan patronen, van strakke moderne lijnen tot klassieke natuursteenimitaties. Creëer een statement met onze opvallende visgraat of elegante Hongaarse punt PVC, of kies voor de ingetogen charme van betonlook of plankdesigns. Elke stijl brengt een uniek karakter naar je kookruimte, zonder dat je de praktische voordelen verliest. PVC vloeren voor in de keuken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals pvc visgraat, betonlook pvc, rechte plank pvc en de unieke Hongaarse punt pvc vloeren

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Sta je uren in de keuken? Onze PVC vloeren voor in de keuken zijn een zegen voor je voeten, met een zachtheid die vermoeidheid vermindert. Tegelijkertijd werken ze isolerend, waardoor je keuken een oase van warmte blijft in koudere maanden, en je bespaart op de energierekening. In de dynamische keukenomgeving zijn onze PVC vloeren voor de keuken een bastion van weerbaarheid. Ze staan stoïcijns tegenover knoeipartijen en intensief loopverkeer, waarbij hun onderhoudsgemak zich vertaalt in meer tijd voor je culinaire avonturen. Vergeet complexe schoonmaakroutines; een eenvoudige veeg of dweil houdt de glans erin.

Robuust tegen Spetters en vuil

Onze PVC vloeren voor in de keuken zijn de helden in het huishouden, ontworpen om zelfs de meest onvoorspelbare keukenongelukjes met gratie te weerstaan. Van een plotseling omgevallen soeppan tot enthousiaste spetters van een bruisende bolognesesaus, deze vloeren zijn vervaardigd om elke uitdaging aan te gaan zonder tekenen van schade. Met hun uitmuntende waterbestendige kwaliteiten absorberen onze PVC vloeren geen vocht, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor het meest gebruikte deel van je huis. Vlekken en gemorste vloeistoffen kunnen eenvoudig worden weggeveegd, zodat je vloer altijd onberispelijk en uitnodigend blijft. Naast hun praktische voordelen, bieden onze PVC vloeren een diversiteit aan stijlen en patronen die bij elk keukendesign passen, zodat functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek. Zo blijft je keuken altijd het kloppende hart van je woning, zowel schoon als stijlvol.

Annemiek Rook fotografie-07 (1).jpg
bottom of page