top of page
WhatsApp Image 2023-09-21 at 14.53.18.jpeg

SELECTEER UIT ALLE TYPES, KLEUREN EN VORMEN

PVC VLOER KIEZEN

Waarom steeds meer mensen een PVC-vloer kiezen? Dat is wel duidelijk. De kunststof PVC is uitermate geschikt voor het bedekken van vloeren. PVC is slijtvast, kleurvast, perfect te bedrukken en in verschillende lagen op te bouwen. Steeds meer mensen kiezen voor PVC omdat ze hiermee precies de gewenste uitstraling krijgen.

KIES VOOR KWALITEITSVLOEREN

NATUURLIJKE STRUCTUUR & MATTE FINISH

De vloeren zijn gemaakt met een speciaal procedé dat opvallende herhalingen van het beeld voorkomt. Het oppervlakte is zó bewerkt dat de structuur van het beeld precies terug komt in de bovenlaag. Je voelt echt de structuur, het patroon en de kleine onregelmatigheden. Daarnaast zijn de vloeren extra mat, zodat de typische 'kunststof' glans van veel vloeren ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een PVC vloer met betonlook of houtstructuur.

solidee-webbeeld-2022-vloer-kiezen-3-898.jpeg

EEN KLIK PVC OF PLAK
PVC VLOER KIEZEN?

Kies je eenmaal voor een PVC-vloer dan kun je weer onderscheid maken tussen klik-PVC of plak-PVC. De verschillende soorten PVC-planken zelf zijn ongeveer gelijk in prijs, maar plak-PVC kunnen de meeste mensen niet zelf netjes verwerken. Dus moet er een professionele PVC-legger aan te pas komen. Omdat SOLIDEE sowieso alleen vloeren levert inclusief legservice, maakt dit het prijsverschil verwaarloosbaar. Andere verschillen behandelen we graag op de pagina 'Klik-PVC of plak-PVC'.

solidee-webbeeld-2022-vloer-kiezen-4-583.jpeg

PVC IN BANEN OF PATRONEN

Er zijn verschillende manieren om PVC-vloeren te leggen. Klik-PVC leg je natuurlijk in rechte of diagonale banen, omdat die nu eenmaal aan elkaar geklikt moeten worden voor een naadloos resultaat. Met plak-PVC kun je meer kanten uit, zoals leggen in visgraatpatroon of in de zogenaamde 'Hongaarse punt', met de planken in een hoek van 45˚ in rijen tegen elkaar gelegd zodat je een soort 'chevron' krijgt (denk aan het logo van de Citroën).

bottom of page