top of page

✓ 15 JAAR GARANTIE

✓ ADVIES OP LOCATIE

✓ A-MERKEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN

✓ EIGEN LEGTEAM

Jouw zakelijke vloerpartner

BETROKKEN, BETROUWBAAR
& PROFESSIONEEL
.

Assortiment

A-MERK TOEPASSINGEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

POPULAIR

IMG_0248.JPG
Solidee zakelijk v2.jpg

UIT GENEMUIDEN TAPIJTSTAD

OVER SOLIDEE

Solidee is uw partner op het gebied van zakelijke vloertoepassingen. Rechtstreeks uit Genemuiden, de tapijthoofdstad van de wereld, adviseren & leggen we jaarlijks 50.000m2 aan vloeren.

We staan voor service & kwaliteit tegen een scherpe prijs. Doordat we vrijblijvend op locatie komen, garanderen we een eindresultaat die past bij uw wensen.

Met een eigen ervaren legteam realiseren we droomvloeren voor zakelijke doeleinden zoals café's, restaurants, kantoren, hotels, winkels & sportverenigingen.

Over Solidee

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR U

ONZE BELOFTES

netherlands_edited.png

LANDELIJKE DEKKING

3425077_edited.png

ADVIES OP LOCATIE

tape-measure_edited_edited.png

GRATIS INMEETSERVICE

guarantee_edited.png

15 JAAR GARANTIE

Toepassingen

UW WENS > ONZE UITVOERING

ZAKELIJKE TOEPASSINGEN

HORECA

KANTOREN

HOTELS

WINKELS

VERENIGINGEN

Gerealiseerde projecten

VOOR IEDERE ZAKELIJKE TOEPASSING

GEREALISEERDE PROJECTEN

Jaarlijks realiseren we ruim 50.000m2 aan vloertoepassingen door heel Nederland. Met een breed scala aan projecten, variërend van kleine kantoren tot grote industriële ruimtes, zetten wij ons in om elke ruimte te transformeren met de perfecte vloeroplossing. Onze aanpak is uniek: we komen vooraf op locatie voor vrijblijvend en eerlijk vloeradvies. Dit stelt ons in staat om de specifieke behoeften en wensen van elke klant goed te begrijpen, daarnaast meten we de vloer op locatie in. 

Tijdens ons bezoek evalueren we de ruimte, bespreken we de wensen, overwegen we de mate van gebruik en de praktische haalbaarheid van onze vloertoepassingen. Onze ervaren adviseurs bieden persoonlijk advies, afgestemd op zowel stijl als functionele vereisten. Of het nu gaat om duurzame, onderhoudsvriendelijke vloeren voor een drukbezochte winkel, of om stijlvolle, comfortabele opties voor een kantooromgeving, we hebben de kennis en ervaring om aan elke behoefte te voldoen.

Bekijk hier een aantal van onze recent opgeleverde projecten.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 11.23.11.jpeg
IMG_6993.jpg

STIJLVOL & PRAKTISCH

PVC VLOEREN

Op zoek naar een pvc vloer voor uw zakelijke toepassing? Bij Solidee hebben we enkel A-merk vloeren in ons assortiment tegen haarscherpe groothandelsprijzen. De pvc vloeren zijn beschikbaar in tal van verschillende kleuren en vormen. Denk hierbij aan lichte visgraat vloeren of donkere hongaarse punt vloeren. 

PVC vloeren zijn bestand tegen de dagelijkse drukte en zijn eenvoudig schoon te houden. Hierdoor zijn pvc vloeren uitermate geschikt voor uw zakelijke toepassing.

PVC Vloeren

DE 4 ZEKERHEDEN

DAAROM SOLIDEE

Annemiek Rook fotografie-07 (1)_edited.jpg
home_edited.png

VRIJBLIJVEND ADVIES OP LOCATIE

star_edited.png

SERVICE ALTIJD OP PLEK 1

Annemiek Rook fotografie-28_edited.jpg
quality_edited.png

15 JAAR
GARANTIE

hammer_edited.png

PROFESSIONELE LEGSERVICE

Tapijttegels
WhatsApp Image 2024-01-04 at 12.17_edited.png

FUNCTIONEEL & DUURZAAM

TAPIJTTEGELS

Tapijttegels zijn uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Tapijttegels zijn geluiddempend, comfortabel en verbeteren het binnenklimaat. 

De tapijttegels zijn beschikbaar in tal van verschillende kleuren en designs waardoor deze vloertoepassing geschikt is voor veel werkomgevingen. 

Doordat het modulaire stukken zijn, zijn de tapijttegels eenvoudig te vervangen door een eventuele beschadiging. Hiermee zijn tapijttegels een duurzame keuze.

ONTZORGEN VAN A-Z

ONZE WERKWIJZE

VRIJBLIJVEND CONTACT

Tijdens het eerste contact bespreken we de wensen, gebruiksbehoeften en verschillende opties. Hoeveel m2 betreft de oppervlakt en wat is de mate van gebruiksintensiteit.

ADVIES OP LOCATIE

Na het eerste contact komen we vrijblijvend en snel langs op locatie. Daar spreken we de opties door en meten we direct de vloer op. Zo kunnen we binnen 24 uur een offerte uitbrengen.

REALISATIE

Na akkoord plannen we de realisatie in. Hierin plannen we volledig naar wens. We snappen dat het plaatsen van een vloer impact heeft op de bedrijfsvoering, daarom zijn we flexibel.

OPLEVERING

Na realisatie door ons eigen legteam, leveren we op. We laten alles netjes en schoon achter. Resten worden duurzaam gerecycled. Zo kunt u genieten van uw nieuwe vloer.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 13.29.42.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-07 at 13.29.42.jpeg

A-MERKEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN

TAPIJT

Bent u op zoek naar een comfortabele tapijtoplossing voor uw zakelijke omgeving? Bij Solidee bieden wij een reeks aan hoogwaardige tapijten, allen van A-merken, verkrijgbaar tegen zeer concurrerende groothandelsprijzen. Onze tapijten zijn verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren en stijlen. U kunt kiezen uit lichte, elegante patronen of donkere, verfijnde ontwerpen die passen bij elke zakelijke setting.

Tapijten staan bekend om hun comfort en zijn bijzonder geschikt voor drukke zakelijke omgevingen. Ze bieden een zacht, warm gevoel onder de voeten en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan een aangename en professionele werkruimte.

Tapijt

SERVICE & KWALITEIT OP 1

ONZE CIJFERS

20.000
M2+

Jaarlijks gelegde vierkante meters.

2.000
KILO

Aan duurzaam verwerkt snijafval.

200.000+  PLANKEN

Legt ons eigen legteam jaarlijks weg.

670+
PROJECTEN

670+ mensen & bedrijven maken we ieder jaar blij

Vinyl
WhatsApp Image 2024-01-04 at 12.18_edited.jpg
WhatsApp Image 2024-01-04 at 12.18_edited.jpg

FUNCTIONEEL & DUURZAAM

VINYL

Op zoek naar een vloeroplossing die zowel praktisch als stijlvol is voor uw zakelijke ruimte? Overweeg dan onze slijtvaste vinyl vloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijfsmatige toepassingen.

Het belangrijkste kenmerk van onze vinyl vloeren is hun slijtvastheid. Ze zijn bestand tegen het dagelijks gebruik en behouden jarenlang hun uitstraling, zelfs in de meest veeleisende commerciële omgevingen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat ze een uiterst praktische keuze maakt voor elk bedrijf.

Contact

WE HELPEN U GRAAG

VRIJBLIJVEND CONTACT

Bedankt! Een van onze vloeradviseurs neemt binnen 48 uur contact met je op om je aanvraag door te spreken.

Op zoek naar een nieuwe vloer voor een zakelijke toepassing? Kies voor Solidee! Wij leveren A-merk vloeren tegen scherpe prijzen. Maak gebruik van onze professionele legservice. Onze ervaren leggers zorgen voor een strakke uitstraling.

 

Liever de vloeren in het echt bekijken? We komen graag langs voor gratis advies op locatie. We nemen grote stalenborden mee zodat u een goede indruk krijgt van de kleur, functionaliteit en materialen.

WhatsApp Image 2024-01-05 at 12.03_edited.jpg

"

EEN BETROUWBARE EN GESCHIKTE VLOERPARTNER

★★★★★

Reviews

Voor de zakelijke markt biedt Solidee een uitgebreid assortiment van vloeroplossingen die esthetiek combineren met functionaliteit. Onze productlijn omvat hoogwaardige tapijttegels, PVC vloeren, tapijt, en vinyl, allemaal ontworpen om aan de diverse eisen van moderne werkruimtes te voldoen. Deze vloeroplossingen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook praktische voordelen zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak, en comfort.

Tapijttegels zijn een populaire keuze in de zakelijke omgeving, dankzij hun geluiddempende eigenschappen en het vermogen om het binnenklimaat te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, waardoor ze geschikt zijn voor diverse werkomgevingen. PVC vloeren staan bekend om hun robuustheid en zijn bestand tegen de dagelijkse drukte van een zakelijke omgeving. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een stijlvolle, toch praktische oplossing voor elke bedrijfsruimte.

Tapijt is een klassieke keuze die warmte en comfort toevoegt aan elke kantoorruimte. Het biedt een zacht loopoppervlak, wat bijdraagt aan een comfortabele werkomgeving. Vinyl is een andere veelzijdige en slijtvaste optie, perfect voor ruimtes die zowel stijl als duurzaamheid vereisen. Vinylvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en bieden een breed scala aan ontwerpen en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elke zakelijke inrichting.

Solidee begrijpt het belang van een geschikte vloer in de zakelijke omgeving. Daarom bieden we een gratis vloeradviesdienst aan huis. Onze experts komen met grote stalenborden naar uw locatie, waardoor u een realistische voorstelling krijgt van hoe onze vloeren in uw ruimte zullen uitzien. We bieden advies op maat, meten de ruimte op en begeleiden u door het gehele proces, van selectie tot installatie.

Of u nu een bedrijf in Utrecht, Zwolle, Almere, Groningen, Amsterdam, of elders hebt, onze rijdende showroom komt graag naar u toe. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Solidee’s vloeroplossingen en transformeer uw zakelijke ruimte met stijl en functionaliteit.

bottom of page