​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

Je bevindt je hier:HomeSolideeVloerprojecten

Gerealiseerde vloeren

Bekijk de projecten van Solidee


Hieronder vind je een greep uit de de vloeren die Solidee bij diverse opdrachtgevers gelegd heeft. Doe inspiratie op en laat gerust weten wat je ervan vindt, we zijn benieuwd! En ben jij benieuwd welke vloer we bij jou kunnen realiseren? Plan een thuisafspraak via bovenstaand menu of neem direct contact met ons op.

Project 1

Nieuwbouw Stadshagen


Dit stel was op zoek naar een rustige visgraat vloer die toch warmte geeft. Ze hebben gekozen voor de smalle visgraat. De mooie matte pvc vloer in combinatie met de smalle plank laten echt een klassieke visgraat patroon terugkomen.


Project 2

Bungalow Zwolle


In deze prachtige vrijstaande bungalow mocht Solidee een rechte plank pvc vloer leveren. Door de aanwezige noesten krijgt deze vloer een mooie kleurenspeling. De planken zijn 1.52 lang.


Project 3

Villa apeldoorn


Bij deze nieuwbouw villa in Apeldoorn hebben we de vloer voorzien van een pvc visgraat vloer. Uniek aan deze vloer is de matheid en rustige uitstraling.


Project 4

Hoekwoning Arnhem


In deze woning hebben we de benedenverdieping voorzien van een walvisvisgraat. Door de aanwezige structuren doet deze visgraat niet onder voor een echte houten vloer.


Project 5

Woning Meppel


Hier ziet u een prachtige betonlook tegel. De tegels zijn maarlieft 91 x 91 groot en dat creeert een mooie rustige uitstraling. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.


Project 6

Traprenovatie Harderwijk


Bij een stel in Harderwijk mochten we twee trappen voorzien van licht eiken pvc. Hier is gekozen om de stootborden ook te voorzien van pvc maar dit kan ook zonder. De trap is afgewerkt met een zwarte strip.


Project 7

Woning EPe


De woning in Epe mochten we compleet voorzien van nieuwe vloeren. Op de begane grond en 1e verdieping is gekozen voor een visgraat vloer.


Project 8

WONING AMERSFOORT


In deze woning in Amersfoort hebben we een licht eiken Hongaarse punt gelegd. Een unieke vloer die razendsnel stijgt in populariteit.


Project 9

Kapsalon martin


Hierbij het eindresultaat van het werk dat we mochten uitvoeren bij Kapsalon Martin in Zwolle. Hier is een kleine visgraat toegepast waardoor het klassieke visgraatmotief ontstaat.


Project 10

Tussenwoning Westervoort


In dit verbouwde huis mocht Solidee een visgraat in de mix leggen. Deze visgraat bestaat uit drie kleuren waardoor je een kleurspeling op je vloer krijgt.


Project 11

Vrijrstaande woning Rijssen


In deze vrijstaande woning in Rijssen hebben we een visgraat gelegd. Deze is afgewerkt met zwarte plinten. Een matte PVC vloer met 20 jaar garantie.


Project 12

Hoekwoning in de wijk


Deze mensen waren opzoek naar een Hongaarse punt met karakter. Past het niet prachtig in het geheel zo?


Project 13

Woning Zwartsluis


Bij deze woning in Zwartsluis hebben we deze betonlooktegels gelegd. Deze tegels zijn 91 x 91 cm groot wat zorgt voor een rustige uitstraling.


Project 14

tWEEKAPPER EMMELOORD


In deze woning mocht Solidee een nieuwe pvc vloer leggen en de een traprenovatie doen. Aangezien de kleur van de trap exact hetzelfde is als de visgraat op de vloer geeft dit eenheid en een rustige warme uitstraling.


"We kijken niet alleen naar je smaak, maar bijvoorbeeld ook of die vloer wel geschikt is voor je gebruiksdoel"


Jan-Willem Timmerman

Wij helpen je graag jouw PVC-vloer kiezen


Bij de selectie van een PVC vloer rijzen er allerlei vragen, die wij graag voor je beantwoorden. Wij willen als gespecialiseerd PVC-adviseur natuurlijk graag dat je een PVC-vloer kiest, maar alléén als zo'n vloer ook écht de beste oplossing voor je is. Waarbij we niet alleen naar jouw smaak kijken, maar ook of een PVC-vloer geschikt is voor jouw gebruiksdoel en (bijvoorbeeld) de ondergrond. Het kan dus ook zomaar gebeuren dat we je een laminaatvloer of vaste vloerbedekking adviseren! Bij SOLIDEE kun je vertrouwen op eerlijk, objectief advies.

Nú 20% korting

vroeg voorjaar
vloerendeals!

Vrijblijvend advies

Gedreven specialisten

Ruim 20 soorten PVC