​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

Je bevindt je hier:HomeSolideeVloerprojecten

Gerealiseerde vloeren

Bekijk de projecten van Solidee


Hieronder vind je een greep uit de de vloeren die Solidee bij diverse opdrachtgevers gelegd heeft. Doe inspiratie op en laat gerust weten wat je ervan vindt, we zijn benieuwd! En ben jij benieuwd welke vloer we bij jou kunnen realiseren? Plan een thuisafspraak via bovenstaand menu of neem direct contact met ons op.

Project 1

Nieuwbouw Stadshagen


Dit stel was op zoek naar een rustige visgraat vloer die toch warmte geeft. Ze hebben gekozen voor de smalle visgraat. De mooie matte pvc vloer in combinatie met de smalle plank laten echt een klassieke visgraat patroon terugkomen.


Project 2

Bungalow Zwolle


In deze prachtige vrijstaande bungalow mocht Solidee een rechte plank pvc vloer leveren. Door de aanwezige noesten krijgt deze vloer een mooie kleurenspeling. De planken zijn 1.52 lang.


Project 3

Hoekwoning Arnhem


In deze woning hebben we de benedenverdieping voorzien van een walvisvisgraat. Door de aanwezige structuren doet deze visgraat niet onder voor een echte houten vloer.


Project 4

Woning Meppel


Hier ziet u een prachtige betonlook tegel. De tegels zijn maarlieft 91 x 91 groot en dat creeert een mooie rustige uitstraling. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.


Project 5

Traprenovatie Harderwijk


Bij een stel in Harderwijk mochten we twee trappen voorzien van licht eiken pvc. Hier is gekozen om de stootborden ook te voorzien van pvc maar dit kan ook zonder. De trap is afgewerkt met een zwarte strip.


"We kijken niet alleen naar je smaak, maar bijvoorbeeld ook of die vloer wel geschikt is voor je gebruiksdoel"


Jan-Willem Timmerman

Wij helpen je graag jouw PVC-vloer kiezen


Bij de selectie van een PVC vloer rijzen er allerlei vragen, die wij graag voor je beantwoorden. Wij willen als gespecialiseerd PVC-adviseur natuurlijk graag dat je een PVC-vloer kiest, maar alléén als zo'n vloer ook écht de beste oplossing voor je is. Waarbij we niet alleen naar jouw smaak kijken, maar ook of een PVC-vloer geschikt is voor jouw gebruiksdoel en (bijvoorbeeld) de ondergrond. Het kan dus ook zomaar gebeuren dat we je een laminaatvloer of vaste vloerbedekking adviseren! Bij SOLIDEE kun je vertrouwen op eerlijk, objectief advies.

Vrijblijvend advies

Gedreven specialisten

Ruim 20 soorten PVC