​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

Je bevindt je hier:HomeSolideeDaarom Solidee

Solidee Vloeren

Maak kennis met Solidee vloeradviseurs


Solidee een jong en frisse ondernerming. Echt vakkundige adviseurs die graag persoonlijk bij je langs komen met grote staalborden. Wat begon met een idee, leidde al gauw tot een rijdende showroom vol PVC-stalen, waarmee één van onze vloeradviseurs bij jou thuis een indruk komt geven wat er allemaal kan op PVC-gebied. SOLIDEE PVC vloeren behoren tot de beste van de markt, en worden geleverd inclusief advisering, legservice en 100% tevredenheidsgarantie.

Hoe werkt SOLIDEE?


We beschikken over een flinke 'rijdende showroom'. Dus als je ons inschakelt voor advies bij de selectie van de juiste PVC-vloer, komt een adviseur geheel vrijblijvend bij je thuis om de verschillende vormen PVC te laten zien. Vanzelfsprekend op basis van een voorselectie, want alleen PVC producten met de beste prijs/ kwaliteitverhouding mogen mee in de bus. Tijdens het gesprek kun je samen lekker grote (1m2) PVC-stalen op de grond leggen om te kijken hoe de kleur past bij je inrichting en de lichtinval. Aansluitend kunnen we de te bevloeren ruimten netjes inmeten en een offerte voor je maken.

Ga je in zee met SOLIDEE?


Dan komt ons legteam in actie. We werken samen met een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van PVC-vloeren, inclusief het eventueel egaliseren van de ondergrond, het voorbehandelen, op maat snijden, inlijmen en afwerken van de vloer. Alle mogelijke vloeren zijn mogelijk, dus ook meer bewerkelijke PVC visgraat vloeren, of vloeren met meerkleurige houtlook patronen, zoals een rozet of een bies. En natuurlijk leggen we ook rechttoe-rechtaan vloeren met betonlook of tegellook PVC. Uiteindelijk willen we maar één ding... dat jij ontzettend blij wordt van je nieuwe PVC-vloer.

Neem vrijblijvend contact op


Neem contact op met Solidee vloeren voor een vrijblijvend adviesgesprek over PVC, eventueel gevolgd door een keurige offerte met een aantrekkelijke, concurrerende prijs. We verplichten je tot niets, delen onze kennis en onze adviseurs hebben er écht verstand van, dus je hebt alleen maar te winnen.


Neem via onderstaand formulier contact op, we reageren zo snel mogelijk.

Nú 20% korting

vroeg voorjaar
vloerendeals!

Vrijblijvend advies

Gedreven specialisten

Ruim 20 soorten PVC